przez Michał » niedziela, 6 stycznia 2013, 22:33
Na komputer mam wszystkie FIFY od 07 do 10. Potem przestałem już je kupować, bo mój komputer nie sprastal wymaganiom. Grę w Fifke na klawiaturze opanowalem już na tyle, że nie mam najmniejszych problemów z wygrywaniem na najwyższym poziomie trudności (zawodowcu chyba). Osiągnięcia to zdobywanie wszystkiego co było do zdobycia z Porto, Tottenhamem, Liverpoolem, Newcastle, Palermo, Napoli, Ateltico, Realem, Wisła, Internacionalem i innymi wieloma klubami. Tak naprawdę rozgrywki nudzily mi się po trzech-czterech sezonach i przechodzilem do kolejnej drużyny. Najdłużej grałem Spursiakami (7-9 sezonów nie pamiętam dokładnie, ale coś w tych granicach). Pamiętam, że Modric miał 97, Bale 94, a Adebayor którego kupiłem 92. Oczywiście lalem wszystkich niemiłosiernie i stwalo to się dla mnie nudne. potem grałem już tylko na konsoli i to było naprawdę dużo ciekawsze w nowsze części. Obecnie w FiFie 13 na Xboxie prowadzę Porto, ale dopiero zaczynam sezon. W Porto wciąż jest Hulk i zastanawiałem się nad jego sprzedażą, ale ostatecznie został u mnie w składzie. Uważam też, że PES jest lata świetle za fifą. W PESie fajnie odwzorowana jest tylko LM i korki. Reszta nie. Dorasta poziomem fifie