przez Lukas » czwartek, 16 kwietnia 2015, 14:39
Witam. Postanowiłem założyć ten temat, gdyż chciałbym aby nasze forum nabrało trochę wiatru w żagle i zaczęło lepiej funkcjonować. Uważam,że fajnie by było chociażby wrzucać tutaj temat związane z najbliższym meczem tzw "zapowiedzi meczowe", dzięki czemu można by było chociażby przedyskutować kilka kwestii np dotyczących składu, wymienić się własnymi propozycjami jaki kto chciałby widzieć skład w najbliższym meczu, przedyskutować temat rywala, czy formy naszego zespołu itd..Przydałoby się także więcej tematów związanych z transferami, czy z zawodnikami naszego klubu, gdzie można by było napisać kilka swoich zdań na temat poszczególnych graczy, czy naszego klubu, na temat transferów - kogo byście u nas widzieli, kto jest do odstrzału itd. Osobiście jestem także fanem Chelsea Londyn i spędzam dużo czasu na forum chelsealive.pl i tam forum funkcjonuje b. dobrze, można dyskutować na różne tematy, nawet na te które nie są związane z piłka nożną dzięki czemu można miło spędzić czas w gronie kibiców tej samej drużyny. Ja od siebie jak najbardziej moge dołożyć cegiełkę, by to forum odżyło, mogę zakładać nowe tematy itd, jednak potrzebuje także wsparcia innych osób, bo przecież po co zakładać temat jeśli w nim nikt nie będzie się udzielał? Dlatego zachęcam gorąco do tego by każdy po przeczytaniu tego postu zaczął przeglądać forum i w miarę możliwości zaczął się udzielać. Czekam także na wypowiedzi innych osób, czy popierają mój pomysł i robimy coś w tym kierunku.