pawcyk27 napisał(a):Choć na razie 2 mecze, 2 gole więc zamyka usta wszystkim swoim krytykom
No jak na razie jest w gazie i można liczyć na to, że wróci do formy. Może nie do takiej, jak w Salzburgu, ale kilka ważnych goli dla nas jeszcze strzeli.
Aby zarejestrować nowe konto, proszę przesłać login i email na vasco@fc-porto.pl
Moderator: Redakcja
pawcyk27 napisał(a):Choć na razie 2 mecze, 2 gole więc zamyka usta wszystkim swoim krytykom
umbro122 napisał(a):Transfer Meirelesa też raczej nie możliwy, bo dobrze się spisuję w Chesea
umbro122 napisał(a):Nicolas Gaitan zawarł dżentelmeńską umowę z Manchesterem United i w letnim okienku transferowym przeniesie się na Old Trafford.
umbro122 napisał(a):Wracając do Jamesa. Ostatnio przeczytałem na transfery.info wiadomość o nim.
- Na razie wciąż myślę o Porto, oraz o wygraniu tytułu w lidze. Czuję się tutaj bardzo szczęśliwy, ale jeśli pojawiłaby się możliwość transferu do Manchesteru United, to nie ukrywam, że zawsze chciałem grać w takim zespole. Wiem, że mogę dać z siebie jeszcze dużo więcej. Pracuję ciężko w Porto, chcę być jeszcze lepszy - powiedział Rodriguez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość