przez rolnik » poniedziałek, 21 stycznia 2013, 22:25
Witam wszystkich ,mam na imię Sławek , przed kilkoma minutami pozwoliłem sobie zalogować się na forum. W zasadzie nie jestem superfanem fcporto sprowadza mnie tu wiedza jaką mogą posiadać tu zgromadzeni zwolennicy i jak się domyślam fanatycy klubu FC Porto. nie miałem możliwości wysłać samych zdjęć do właściciela serwisu dlatego musiałem sie zalogować ,żeby to uczynić .
temat jest następujący , dostałem w prezencie koszulkę zawodnika Porto Costy ( oczwiście nie od samego Costy ale pośrednio od jego polskiego kolegi Józefa ) i w związku z tym ,że jak wspominałem nie jestem fanatykiem a z własnej ciekawości chciałbym wiedzieć dlaczego jest na niej numer 23 skoro z tego co mi wiadomo Costa grał z numerem 2 ?
koszulka jest "meczowa" i w 100% oryginalna ,więc o jakimś przypadku nie ma mowy . Może temat jest tak "wąski" z tym numerem ,że uda się komuś zidentyfikowac w jakim meczu zagrał w tej koszulce .
Proszę wybaczyć jeszcze raz ,że mój temat nie jest może szałowy i na topie ale szperałem dośc dużo w internecie i w zasadzie prócz tego ,że to przełom roku 1997-1998 ( ponieważ wtedy grali w koszulkach kappa ), nic nie znalazłem .słaba dokumentacja zdjęciowa w internecie jeżeli chodzi o ten dosłownie model strojów jakie używali zawodnicy.
jak ktoś ma wiedzę będę wdzięczny za trop . pozdrawiam .
- Załączniki
-

-