Moim zdaniem Smoki grają dobrze i myślę, że awans mamy już pewny, jednak martwi mnie to, że nie mamy wartościowych zmienników. Jest niby Atsu, ale to jeszcze chyba te jest poziom międzynarodowy. Defour jest w stanie zmienić jakiegoś z pomocników. No i jeszcze Miguel Lopes, który z powodzeniem może zastąpić Danilo, ale to wszystko.. Nikt więcej nie wniesie nic. Mecz z Dynamem dobitnie pokazał, że każdy mecz z LM jest bardzo ciężki i trzeba być skoncentrowanym w każdej chwili. Tak jak to ktoś na portalu napisał: "Helton wszystkiego nie będzie bronił" . Święte słowa! Musimy poprawić grę środkowych obrońców, żeby nie dawali dochodzić do strzałów! Przy główce Guseva to nie dopuszczalne! Żeby zawodnik oddawał strzał z trzeciego metra. Druga bramka to też, nasza obrona się pomyliła. Chwilę wcześniej przecież też Ideye miał szanse.
Co do innych grup to ciekawie się układają. Prowadzenie Szachtara, Borussii, Schalke, Malagi, Valencii, które w swoich grupach nie były faworytami pokazują, że mecze są wyrównane i to mnie cieszy! No i bramka Roberta przeciwko Realowi. Na to czekałem!

Co myślicie o tegocznej LM?