Mam plan założenia Polskiego Stowarzyszenia Kibiców FC Porto!!! I pytanie nr 1 jest takie: CZY SĄ OSOBY ZAINTERESOWANE TYM POMYSŁEM??
Aby powstał taki FANCLUB należy przede wszystkim… Zorganizować zlot kibiców!!! Na którym to musi się znaleźć min. 15 osób!!! Właśnie tylu ludzi musi się spotkać w jednym miejscu na tzw. Walnym Zgromadzeniu, aby w ogóle zacząć mówić o czymś takim jak stowarzyszenie. Trzeba wyłonić zarząd, zatwierdzić status (którym spokojnie mogę się zająć), następnie zarejestrować się w Krajowym Rejestrze Sądowym… itd. Itd. Itd….
Od razu mówię… mogę się większością rzeczy zająć… ale czy są chętni???
Wyraźcie swoją opinię na ten temat pod postem lub też mile widziane pytania … GG: 13639347
ja też, pare lat temu była propozycja stworzenia jakiegoś oficjalnego fan klubu, wiem że to było związana z jakimiś składkami opłacanymi dla klubu, jak by belek zobaczył mój post to by może więcej na ten temat powiedział, bo ja już nie bardzo pamiętam bo to było z 4 czy 5 lat temu
przez Numizmatyk » czwartek, 9 września 2010, 18:19
Też jestem chętny, ale ktoś pisał, że jest jakieś spotkanie, tzn. ma być ;] Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem ale !! Zależy gdzie i jak bo jako 16 latek, ciężko mam z dojazdem ;] !! Ale jeżeli coś to się dogadamy !! Powodzenia ... Jeżeli coś to w profilu jest mój numer gg ... Chociaż myślę że będę częstym gościem tego forum
przez KUBEK22 » poniedziałek, 13 września 2010, 22:59
Proszę, podawajcie swoje propozycje nazwy naszego, miejmy nadzieje, FunClubu ;) Moje propozycje: 1. Fan Club FC Porto Polska 2. Polskie Smoki... nie wiem jak to będzie po portugalsku... ;/
U mnie podobna sytuacja, co u Numiego. Mam 15 lat i bardzo chciałbym należeć do fanklubu, ale przez wiek różnie może być, dlatego dużo zależałoby od miejsca zlotu itp.